پنجشنبه 7  مرداد  1389
2010 July 29
17  شعبان  1431
     فارسی | عربی | انگلیسی اخبار مهم:
امکانات خبر:
نظر شما درباره اين خبر
بسته
 
 
 

چنانچه تمایل دارید از نتیجه تایید نظرتان آگاه شوید این گزینه را انتخاب کنید
تاریخ انتشار :17/12/1388   -   11:21:0      

تشکیل کمیته همکارى علمی ایران و برزیل

سلطانخواه: این کمیته زمینه اجرای توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور به برزیل را فراهم می کند

با تشکیل کارگروه تفاهم نامه همکاری علمی بین ایران و برزیل، دانشمندان دو کشور خواهند توانست در چهار حوزه فناوری نانو، زیست فناوری، فناوری اطلاعات و سیاست گذاری علم و فناوری به همکاریهای گسترده بپردازند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، کارگروه تفاهم نامه همکاری علمی بین دو کشور ایران و برزیل شب گذشته با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزیر علوم و فناوری برزیل و هیات همراه در هتل لاله تهران تشکیل شد.

در این جلسه، دکتر نسرین سلطانخواه معاون علمی و فناری ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از ایجاد زمینه همکاری علمی بین دو کشور ایران و برزیل گفت: برزیل دارای پیشینه تاریخی ، استقلال سیاسی ، فکری، علمی و تاثیر گذار بر منطقه آمریکای لاتین و همچنین جهان است.

وی از فراهم شدن زمینه همکاری های بیشتر علمی و فناوری بین دو کشور ابراز خشنودی کرد و گفت: در سفری که ریاست جمهوری در اواخر شهریور ماه و اوایل مهرماه امسال به برزیل داشت تفاهم نامه ای در راستای همکاری علمی دو کشور ایران و برزیل بین معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران و وزیر علوم و فناوری برزیل امضا شد.

وی ادامه داد: این تفاهم نامه در راستای همکاری بیشتر در چهار حوزه فناوری نانو ، زیست فناوری ، فناوری اطلاعات و سیاست گذاری علم و فناوری بین دو کشور به امضا رسیده است.

به گفته رییس بنیاد ملی نخبگان داروهایی که پایه زیست فناوری دارند نیز دراین سند مطرح شده است.

سلطانخواه با اشاره به اینکه این نشست اولین گام برای برقراری این همکاری است افزود: با تشکیل کارگروه این همکاری ، پنج نفر از ایران و پنج نفراز کشور برزیل تعیین شدند تا مقدمات کار را برای به امضا رساندن قراردادهای مشترک فراهم کنند.

وی گفت: اعضای کارگروه از مراکز و نهادهایی که توانمندی مرکزیت ملی و علمی در زمینه موضوعات تفاهم نامه را داشته باشند ،‌ تعیین شده اند.

سلطانخواه افزود: همچنین تبادل محققان جوان بین دو کشور در قالب موضوعات ذکر شده در تفاهم نامه، گام بعدی این همکاری است.

همچنین در ادامه وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری برزیل با ابراز خرسندی از حضور خود در ایران گفت: من برای اولین بار است که به ایران آمدم، اما در ماه ژانویه هیاتی از دانشمندان برزیلی به ایران آمدند و از پیشرفت ایران در زمینه علمی تعریف بسیار کردند به گونه ای که سطح علم و فناوری ایران آنان را متحیر کرده بود.

سرجیو ماکاندو رزند که خود نیز از سطح بالای علمی ایران دچار حیرت شده بود ، اظهار داشت: اکنون که خودم در ایران هستم و از نزدیک با پیشرفت های آن آشنا شدم خوشحالم که زمینه همکاری با چنین کشوری فراهم شده است.

وی اظهار داشت: در تمام حوزه هایی که در تفاهم نامه مشخص شده، هر دو کشور از محققان برجسته و دانش کافی برای توسعه این علوم در دو کشور برخوردارند.

وزیر علوم و فناوری برزیل افزود: این سند بیانگر تعهد کاملا مشخص دولت ایران و برزیل ، محققان و متخصصان دو کشور برای توسعه هر چه سریعتر همکاریهای علمی بین دو کشور است.

سرجیو ماکاندو رزند ادامه داد: قرار است در تاریخ 16 ماه مه رییس جمهور برزیل به تهران سفر کند و امیدواریم قبل از این سفر تبادل هیات هایی در سطح متخصصان و پژوهشگران دو کشور را داشته باشیم و همکاری واقعی علمی بین دو کشور برقرار شود.


انتهاي خبر // پايگاه اطلاع رساني دولت//www.dolat.ir
اخبار مرتبط با این خبر:
نظرات ارسالی مربوط به این خبر